Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Imperatorė

Tai stipri moteriška figūra, jos vienokia ar kitokia įtaka jūsų reikalams, veikslai, gyvenimo būdui. Menininkams, tai rodo kūrybinę energiją, naujus projektus. Šeimai, tai rodo vaikus, gimdimus, gyvenimo sąlygų pasikeitimą į geresnę pusę.

Imperatorės taro kortos reikšmė interpretuojama skirtingai priklausomai nuo atsivertusios kortos padėties:

KORTA IŠKRITUSI TIESIAI:

Reiškia kūrybą, naują gyvenimą, šviesą, grožį ir gėrį kasdienybėje, materialume, jausmuose ir mintyse. O taip pat vaisingumą, materialias gėrybes, perteklių. Stabilumas namuose, motiniškas rūpestis dėl namų židinio. Kai kada reiškia vedybas, o taip pat palikuonių atsiradimą. Pasisekimas bet kokioj kūryboj. Vaisingumas, veiksmas, iniciatyva; dienų ilgis – ilgumas, nežinomybė, slaptas – nelegalus; taipogi sunkumai, abejonės, ignoravimas.

KORTA IŠKRITUSI APVERSTA:

Reiškia rūpesčius namuose, kai kada materialius sunkumus, nevaisingumą arba nesėkmingą norą pastoti. Sunkumai savojo “aš” suvokime, kūrybinių jėgų nuosmukis. Šviesa, tiesa, klausimo išnarpliojimas, publikos linksminimas, (pagal kitą skaitymą) – svyravimas, nepastovumas.

PAGRINDINIAI REIKŠMINIAI ASPEKTAI:

Veiksmas, plėtra, moteriškas gyvybingumas, kūniški – jutiminiai malonumai, gausybė, užuojauta, kūrybingumas, auklėjimas, dėl gyvenimo jaustis gerai, dėmesio sutelkimas į meną ir grožį, harmonija su natūraliuoju pasauliu, būti ekstravagantiškam, prašmatnus gyvenimas, juslinis sąmoningumas.

Imperatorė

Paveikslėlyje vaizduojama Taro korta, priklausomai nuo šaltinio įvardijama kaip “imperatorė”, “imperatorienė”, “valdovė”.

Add Comment